Sok termelési hibát és minőségi problémát tapasztal?

A PROD segítségével gondoskodjon a termelésirányításról és a minőség-ellenőrzésről és feleljen meg ügyfelei igényeinek!

A PROD segítségével gondoskodjon a minőség-ellenőrzésről és feleljen meg ügyfelei igényeinek!

A PROD olyan innovatív vállalat-, és termelésirányítási szoftver, amely 40+ év valós gyártási tapasztalat és igények alapján, 14+ év folyamatos fejlesztéssel és teszteléssel, kifejezetten hazai termelő és gyártó vállalatok számára készült.

Bizonyára Önben is számtalan kérdés merül fel egy új rendszer bevezetésekor.

Hogyan vezethető be egy új termelésirányítási rendszer anélkül, hogy az a meglévő gyártási folyamatokat megzavarná?

Biztos, hogy a PROD a megfelelő választás a vállalkozás számára?

Mennyi ideig tart egy új vállalat- és gyártásirányítási rendszer bevezetése?

Ki fogja betanítani a kollégákat és mindez mennyi időbe kerül majd?

Hogyan fogják betartani a kialakított gyártási ütemtervet?

hero 4.png

Jó hírünk van!

A Prodosoft kollégái együttesen közel 100 év tapasztalattal rendelkeznek a vállalatirányítási és termelésirányítási rendszerek bevezetésében.

Kollégáink a PROD bevezetése során egy olyan tesztrendszert hoznak létre, amelynek segítségével modellezzük a vállalkozás gyártási folyamatait.

A PROD bevezetése lépésről lépésre történik, amely a meglévő üzemi folyamatokat és a gyártási ütemtervet sem befolyásolja.

Cserélje le kinőtt vagy áttekinthetetlen gyártási rendszerét a PROD-ra, amelyet valós üzemi tapasztalatok alapján kis és közepes termelő vállalatoknak fejlesztettünk!

Mit kínál Önnek a PROD rendszere és
profi csapatunk?

Valós időben követhető és átlátható gyártási folyamatokat a munkautasításban rögzített részletességgel és a termelés lépéseinek részletes naplózásával.
A gyártási igény automatikusan, a terv szintjén létrejön a rendelés beérkezésével egy időben, így az adminisztráció ideje jelentősen csökken
A gyártmányok művelettervének több szintje már az ERP-ben megvalósul, így a gyártási folyamatok részletesen tervezhetők és áttekinthetők
Gyártmányok alkatrészeinek tömeges kezelése: egyetlen változtatással kezelhető minden érintett gyártmány.
Az anyagszükséglet részletes és átlátható kezelése: a gyártási igényekhez szükséges anyagokat a rendszer csoportosan és paraméterezhetően kezeli
A betanítás támogatása és lerövidítése: az operátoroknak a rendszer a rendelkezésre álló dokumentumok alapján a termelés legapróbb lépéseit is biztosan és hatékonyan elsajátíthatóvá teszi

Kérjen személyes vagy online bemutatót, amely során minden kérdésére válaszolunk!

Célunk, hogy A PROD bevezetése és üzemeltetése során csapatunk folyamatos támogatást nyújtson Önnek és kollégáinak. Munkatársaink együtt több, mint 100 év ERP (vállalatirányítási, termelésirányítási) bevezetési tapasztalattal rendelkeznek, így biztosítjuk Önnek az olajozott átállást a PROD rendszerére.

Miben lehet egy termelő vállalkozás
hatékonyabb, ha PROD-ot használ?

Termelés közbeni azonnali lejelentés a termelési műveletek legalacsonyabb szintjétől, amivel a termelési folyamat a legrészletesebben irányítható és nyomon követhető, a hibalehetőség pedig minimálisra csökken.

Külső programok paramétereinek átvétele: a PROD képes adminisztrálni a termelés azon lépéseit is, (és ezzel biztosítani a különböző szintek minőségellenőrzését) amelyek csak külső programmal valósíthatóak meg. Ezek a külső programok pedig más, a termelésben résztvevő eszközökhöz vagy akár gépekhez is kapcsolódhatnak.

A betanítás támogatása és lerövidítése: az operátoroknak a rendszer a rendelkezésre álló dokumentumok alapján a termelés legapróbb lépéseit is biztosan és hatékonyan elsajátíthatóvá teszi, ezzel is növelve a termelés hatékonyságát.

A szerszámok azonosított használata, amivel tervezhetővé válnak a szerszámhasználat költsége mellett a karbantartási idők is.

A termelés lépéseinek részletes naplózása: az egyes gyártmányok előállításának pontos folyamata utólag bármikor visszakereshető.

Kompetencia-kezelés: A PROD biztosítja, hogy az adott termelőmunkát a megfelelő tapasztalat birtokában lévő szakemberek végezzék.

Részletes online termeléskövetés:
a PROD-MES termelésirányítási megoldása

Termeléstámogó rendszer, amely végigköveti a termelés teljes folyamatát, irányítja az operátorok munkáját és megbízható és folyamatos adatot szolgáltat a vállalatirányítási rendszernek.

Precíz gyártás

A rendszer a legapróbb részletekig lebontva mutatja minden operátor számára a konkrét pillanatban végrehajtandó feladatot.

Átláthatóság

Átláthatóvá teszi a gyártás folyamatát (ki, hol, mit csinál, mi hol tart, ...), közvetlen beavatkozást biztosít a gyártási folyamatokba.

Minőségbiztosítás

Igény szerint Lot szinten vagy akár egyedileg, gyári szám alapján azonosítja a készterméket és arról részletes gyártási naplót készít.

Vizuális munkafolyamat készítés

Formalizált szerkesztői felületen keresztül digitális munkautasítás készíthető, mely több szintű jóváhagyási és hatályba léptetési folyamattal végigköveti a termék teljes életciklusát.

Betanítás automatizálása

Kezeli az operátorok munkafázisokra vonatkozó gyakorlatát (kompetencia mátrix), leegyszerűsíti és jelentősen automatizálja a betanítást, támogatja a próbagyártás folyamatait.

Motiváció

Folyamatosan tájékoztatja az operátort a gyártás előrehaladásáról, beleértve a dolgozó és a csoport időarányos teljesítményét is.

A PROD segítségével Ön pontos képet kap a gyártás munkafolyamatairól!

Egyszerűsített készre jelentés: a termelés egyszerűen és gyorsan utólagosan, adminisztrálható, ideértve az alkatrészkészleteket, a ráfordított időket, a késztermék készletezését, a selejt beépülők kezelését és a szerszámhasználatot.

Kompetencia-kezelés: A PROD biztosítja, hogy az adott termelőmunkát a megfelelő tapasztalat birtokában lévő szakemberek végezzék.

Termelés közbeni azonnali lejelentés a termelési műveletek legalacsonyabb szintjétől, amivel a termelési folyamat a legrészletesebben irányítható és nyomon követhető, a hibalehetőség pedig minimálisra csökken.

A termelés lépéseinek részletes naplózása: az egyes gyártmányok előállításának pontos folyamata utólag bármikor visszakereshető.

prod visual.png

Kérdése van?

Hívjon minket bizalommal!

Nézze meg a PROD működését a gyakorlatban!

Kérjen személyes bemutatót és megmutatjuk hogyan válnak hatékonyabbá az Ön vállalkozása gyártási folyamatai!

Ügyfeleink, akik a PROD-al a növekedés útjára léptek