Hatékonyság, pontosság és gyorsaság a logisztikai folyamatokban!

Szállítási késedelmek és áttekinthetetlen logisztikai folyamatok?

A PROD teljes körű logisztikai kontrollingot biztosít a teljes logisztikai osztály számára, támogatja a vezetők munkáját és információt szolgáltat a vezetői döntésekhez.

 

Szeretné, ha cégében a logisztika zökkenőmentessé válna?

Mi lenne, ha az anyagrendelések automatikussá válnának?

Javítana a beszállítókkal való kapcsolattartáson és információ áramláson?

Jó lenne, ha Cikk-Lot szinten ismerné a termékek önköltségi árát?

Csökkentené az árajánlatok kiadására szánt munkaidőt és mindez automatikussá válna?

Fejlesztené a vállalkozás hulladékkezelését a környezetvédelmi előírásoknak megfelelve?

hero 4.png

A PROD minden értékesítési, beszerzési és logisztikai kérdésére megoldást ad!


A PROD logisztikai kontrolling megoldása segíti a hatékony információáramlást beszállítóival, amely az operatív működés és üzleti siker létfontosságú eleme. A PROD cége teljes ellátási láncára rálátást nyújt, így a logisztikai, beszerzési és értékesítési folyamatok szűk keresztmetszete azonnal láthatóvá válik.

A PROD a beszerzési folyamat előkészítésétől a megrendelések kezelésén át egészen az utókövetésig biztosítja a transzparens, gyors és egyszerű adatbevitelt és adatszolgáltatást.

Mit kínál Önnek a PROD rendszere és
profi csapatunk?

A beszerzési rendelések a PROD rendeléstervezési eljárásával könnyen megtervezhetővé válnak
A rendelésekből kollégái ajánlatkérésre alkalmas listákat készíthetnek, melyeket egy vagy több beszállítónak is kiküldhetnek.
A rendeléseknek állapotuktól függően többféle státusza lehet,rögzítésüket a PROD többféle módon támogatja
A beszerzési kondíció adataként megadható a vonatkozó kereskedelmi megállapodás azonosítója és feltölthető annak dokumentuma is
Webshopok rendeléseinek átvétele és kezelése: a PROD integrálható létező webshopokkal is
Kiszállítás: egyszerű adminisztráció, vonalkódos beolvasás, fuvar címke nyomtatás és elektronikus fuvarlevél elkészítése

Kérjen személyes vagy online bemutatót, amely során minden kérdésére válaszolunk!

Célunk, hogy A PROD bevezetése és üzemeltetése során csapatunk folyamatos támogatást nyújtson Önnek és kollégáinak. Munkatársaink együtt több, mint 100 év ERP bevezetési tapasztalattal rendelkeznek, így biztosítjuk Önnek az olajozott átállást a PROD rendszerére.

A PROD A VÁLLALKOZÁS TELJES ELLÁTÁSI LÁNCÁT KEZELI

Amely az alábbi területeken segíti logisztikai folyamatait és a támogatja a logisztikai kontrolling tevékenységet is.

A PROD rendszerében minden tervezett és nem várt helyzetben lehetőség van a tételek bevételezésére.

A bevételezés gyártói cikkszám alapján is történhet, ezáltal a raktáros hatékonyabban tudja azonosítani a beérkező tételeket.

A PROD támogatja, a cikkszám alapján történő bevételezést. A rendszer ekkor megkeresi a megfelelő megrendelést, ezáltal gyorsítva a bevételezés folyamatát.

A Hulladék kezelésére a logisztikai folyamatokban is lehetőség van, így pontosan megállapítható, hol milyen és mennyi hulladék keletkezett.

A szállítók, fuvarozók minősítését is támogatja a rendszer, így segítve a velük kapcsolatos jövőbeni döntéshozatalt.

A rendeléshez kapcsolódóan Előlegszámla, Proforma számla, Sztornó és Visszáru számla, illetve egy vagy több Végszámla készíthető a kiszállítás pillanatában vagy utólag is.

A PROD képes digitálisan aláírt Elektronikus számla kiállítására. A rendszer a megrendeléstől független Számla készítését is támogatja.

Egy Számlán több rendelés sorai is szerepelhetnek, és fordítva, egy rendeléshez több Számla is készíthető. A Számlára felvihetők fizikai valósággal nem rendelkező sorok (pl. szállítási költség), vagy negatív eladási árú rendelési sorok (pl. Jóváírás, Árengedmény).

Árlisták kezelése: A PROD árakat egy vevőkből és termékekből álló mátrixban kezeli, így lehetővé válik az összetett árképzés és a megrendelt termék két soron történő számlázása is.

prod visual.png

Kérdése van?

Hívjon minket bizalommal!

Nézze meg a PROD működését a gyakorlatban!

Kérjen személyes bemutatót és megmutatjuk hogyan válnak hatékonyabbá az Ön vállalkozása logisztikai és értékesítési folyamatai!

Ügyfeleink, akik a PROD-al a növekedés útjára léptek