Hatékonyság, pontosság és gyorsaság a logisztikai folyamatokban!

Szállítási késedelmek és áttekinthetetlen logisztikai folyamatok?

A PROD teljes körű logisztikai kontrollingot biztosít a teljes logisztikai osztály számára, támogatja a vezetők munkáját és információt szolgáltat a vezetői döntésekhez.

 

Szeretné, ha cégében a logisztika zökkenőmentessé válna?

Mi lenne, ha az anyagrendelések automatikussá válnának?

Javítana a beszállítókkal való kapcsolattartáson és információ áramláson?

Jó lenne, ha Cikk-Lot szinten ismerné a termékek önköltségi árát?

Csökkentené az árajánlatok kiadására szánt munkaidőt és mindez automatikussá válna?

Fejlesztené a vállalkozás hulladékkezelését a környezetvédelmi előírásoknak megfelelve?

hero 4.png

A PROD minden értékesítési, beszerzési és logisztikai kérdésére megoldást ad!


A PROD logisztikai kontrolling megoldása segíti a hatékony információáramlást beszállítóival, amely az operatív működés és üzleti siker létfontosságú eleme. A PROD cége teljes ellátási láncára rálátást nyújt, így a logisztikai, beszerzési és értékesítési folyamatok szűk keresztmetszete azonnal láthatóvá válik.

A PROD a beszerzési folyamat előkészítésétől a megrendelések kezelésén át egészen az utókövetésig biztosítja a transzparens, gyors és egyszerű adatbevitelt és adatszolgáltatást.

Mit kínál Önnek a PROD rendszere és
profi csapatunk?

A beszerzési rendelések a PROD rendeléstervezési eljárásával könnyen megtervezhetővé válnak
A rendelésekből kollégái ajánlatkérésre alkalmas listákat készíthetnek, melyeket egy vagy több beszállítónak is kiküldhetnek.
A rendeléseknek állapotuktól függően többféle státusza lehet,rögzítésüket a PROD többféle módon támogatja
A beszerzési kondíció adataként megadható a vonatkozó kereskedelmi megállapodás azonosítója és feltölthető annak dokumentuma is
Webshopok rendeléseinek átvétele és kezelése: a PROD integrálható létező webshopokkal is
Kiszállítás: egyszerű adminisztráció, vonalkódos beolvasás, fuvar címke nyomtatás és elektronikus fuvarlevél elkészítése

Kérjen személyes vagy online bemutatót, amely során minden kérdésére válaszolunk!

Célunk, hogy A PROD bevezetése és üzemeltetése során csapatunk folyamatos támogatást nyújtson Önnek és kollégáinak. Munkatársaink együtt több, mint 100 év ERP bevezetési tapasztalattal rendelkeznek, így biztosítjuk Önnek az olajozott átállást a PROD rendszerére.

A PROD A VÁLLALKOZÁS TELJES ELLÁTÁSI LÁNCÁT KEZELI

Amely az alábbi területeken segíti logisztikai folyamatait és a támogatja a logisztikai kontrolling tevékenységet is.

A PROD rendszerében minden tervezett és nem várt helyzetben lehetőség van a tételek bevételezésére.

A bevételezés gyártói cikkszám alapján is történhet, ezáltal a raktáros hatékonyabban tudja azonosítani a beérkező tételeket.

A PROD támogatja, a cikkszám alapján történő bevételezést. A rendszer ekkor megkeresi a megfelelő megrendelést, ezáltal gyorsítva a bevételezés folyamatát.

A Hulladék kezelésére a logisztikai folyamatokban is lehetőség van, így pontosan megállapítható, hol milyen és mennyi hulladék keletkezett.

A szállítók, fuvarozók minősítését is támogatja a rendszer, így segítve a velük kapcsolatos jövőbeni döntéshozatalt.

A rendeléshez kapcsolódóan Előlegszámla, Proforma számla, Sztornó és Visszáru számla, illetve egy vagy több Végszámla készíthető a kiszállítás pillanatában vagy utólag is.

A PROD képes digitálisan aláírt Elektronikus számla kiállítására. A rendszer a megrendeléstől független Számla készítését is támogatja.

Egy Számlán több rendelés sorai is szerepelhetnek, és fordítva, egy rendeléshez több Számla is készíthető. A Számlára felvihetők fizikai valósággal nem rendelkező sorok (pl. szállítási költség), vagy negatív eladási árú rendelési sorok (pl. Jóváírás, Árengedmény).

Árlisták kezelése: A PROD árakat egy vevőkből és termékekből álló mátrixban kezeli, így lehetővé válik az összetett árképzés és a megrendelt termék két soron történő számlázása is.

prod visual.png

Kérdése van?

Hívjon minket bizalommal!

Nézze meg a PROD működését a gyakorlatban!

Kérjen személyes bemutatót és megmutatjuk hogyan válnak hatékonyabbá az Ön vállalkozása logisztikai és értékesítési folyamatai!

Mindez mennyibe kerül Önnek?

team of programmers working with computer programm 2022 09 14 06 38 47 utc scaled.jpg

A hazai piacon egyedülállóan a PROD-ot bevezetési költség nélkül, csupán havi fenntartási díjjal kínáljuk.

Rendszerünk bevezetése ingyenes, ráadásul Ön a fejlesztésekért és az új verziókért sem fizet külön díjat! Hiszünk abban, hogy egy vállalkozás fejlődésére nem lehet árat szabni, emiatt Önnek csak a havi fenntartási költségekkel kell számolnia!


Ügyfeleink, akik a PROD-al a növekedés útjára léptek