civil engineering 5
civil engineering 5

Legyen a vendégünk az Ipar Napjai 2024 kiállításon!

Gyártásirányítási (MES) vagy Vállalatirányítási (ERP) rendszert keres? Tegye hatékonyabbá vállalata üzleti és termelési folyamatait a PROD vállalat- és gyártásirányítási rendszerével! Regisztráljon vendégbelőpért, ha Ön gyártó cég vezetője!

civil engineering 8

Még nem használ ERP vagy MES rendszert vállalkozásában? Vagy lecserélné meglévő rendszerét? Akkor a PROD ideális megoldást nyújthat Önnek! A PROD olyan innovatív ERP és MES rendszer, amely 40+ év valós gyártási tapasztalat és igények alapján, 15 év folyamatos fejlesztéssel és teszteléssel, kifejezetten kis és közepes hazai termelő vállalatok számára készült.

Hisszük, hogy a múlt megoldásaiból lesznek a jövő innovációi!

Rendszerünk valós tapasztalatok és problémák alapján fejlesztjük, így kovácsolva partnereink múltbéli nehézségeiből a jövő megoldásait!

quality control inspector and metal worker reading reports in industrial building.
civil engineering 9 balos
Group Picture
civil engineering 9

Kinőtte jelenlegi vállalatirányítási rendszerét?

Cserélje le kinőtt vagy áttekinthetetlen vállalat- vagy gyártásirányítási rendszerét a PROD-ra, amelyet valós üzemi tapasztalatok alapján kis és közepes termelő vállalatoknak fejlesztettünk!

Sokáig tart betanítani az új munkatársakat?

A PROD-MES irányítja és felügyeli a termelés folyamatát, rögzíti és visszakereshetővé teszi. A PROD-MES működésének alapja a digitális munkautasítás, ami az operátor előtt megjelenítve szöveges, képi és videó tartalommal hatékony, visszakövethető gyártási és betanulási direktívákat tartalmaz

female,electronics,factory,worker,in,blue,work,coat,and,protective
civil engineering 9 balos
20220510 120457
civil engineering 9

Ismerjük meg egymást az Ipar Napjai kiállításon!

Ismerkedjen meg a PROD rendszerével és profi csapatunkkal! Legyen vendégünk az Ipar Napjai kiállításon a Hungexpo-n 2024. május 7-10 (kedd-péntek) között az A pavilon 308F standon

 

Várjuk szeretettel standunkon az Ipar Napjai kiállításon!

Töltse ki az alábbi űrlapot mellyel térítésmentes meghívót küldünk Önnek az Ipar Napjai 2024 kiállításra! A PROD vendégbelépőit gyártó cég vezetőinek biztosítjuk.

A regisztráció után visszaigazoló e-mailt küldünk a regisztráció véglegesítésének lépéseivel! Ha kérdése van, írjon nekünk az info@prodosoft.hu e-mail címre vagy keressen bennünket telefonon: +36 30 190 2001

Adatvédelmi irányelvek