prodosoft_logo_HU_c

Lukács József
Ügyvezető, Rendszertervező

Lukács József vagyok, diplomámat tekintve fizikus. Az egyetem alatt 21 évesen (1982) alapítottam első cégemet a saját tervezésű HomeLab számítógépek gyártására. Aztán jött a 77 Elektronika Kisszövetkezet (1986, később kft, orvosi műszerek) majd a Dension Audio Systems kft. (2001, autó elektronika). Ezen cégek élén munkatársaimmal több ízben elnyertük a Magyar Innovációs Nagydíjat, de ami ennél sokkal fontosabb: saját termékeink mellett vezető nyugat-Európai sőt japán cégek és autógyártók OEM beszállítóivá lettünk. Együtt nőttünk a kihívásokkal, sok száz készüléket fejlesztettünk ki, és sok millió készüléket gyártottunk le.

30 év alatt „kijátszottam” magam a kütyü-iparban, és 2010-ben nekifogtam, hogy a 3 évtized tapasztalatait egy szoftverben foglaljam össze és így adjam át az iparágnak - hadd „játssza” magát más is sikeresre!

Fiatal programozókat gyűjtöttem magam köré, és megalapítottam a Prodosoft Kft.-t, hogy elkészítsem a világ legjobb vállalat-működtető rendszerét – erős minőségbiztosítási és termelési fókusszal.

ERP rendszer van sok, de amikor ezekre a területekre kerül a sor, akkor legtöbbször elfogy a képesség. Pedig manapság már csak olyan (elektronikai) gyártás él meg Magyarországon (de Európában is!), aminek jellemzője:

  • low volume - high mix (széles termékválaszték mellett relatíve kis mennyiségek)
  • Valamilyen ágazati szabványnak való megfelelés (pl. In Vitro diagnosztika, FDA, Autóipari szabványok, stb.)

Ezek közös gyökere a szigorú tervezettség, nyomkövetés és mérhetőség. Ilyen kihívásoknak csak igazán hatékonyan működő cégek tudnak hosszú távon és nyereségesen megfelelni.   A PROD-ot használó vállalatok eredményei alapján a PROD erre alkalmas, sőt: hitem szerint a legalkalmasabb eszköz.

Ha az Ön cége hasonló kihívások előtt áll, akkor tegyünk egy próbát:

nézzük meg milyen lenne az Ön Cége a PROD-dal…

 

Liptai Ildikó
Rendszertervező

 

Bakonyi Dániel
Vezető Fejlesztő

Labbancz Károly
Vezető Tesztelő

Czirják Rita
Tesztelő

 

Nagy Károly
Fejlesztő

 

Sikora Attila
Fejlesztő

 

Hoch Petra
Tesztelő

 

Fritz János
Adatbázis Specialista

 

Szakonyi Viktor
Fejlesztő

 

Pier Attila
Fejlesztő

 

Czulák Tamás
Fejlesztő

 

Pokoly Ildikó
HR/Adminsztráció

<p style="text-align: center;"><strong></strong></p>
Liptai Ildikó
Bakonyi Dániel
Labbancz Károly
Czirják Rita
Nagy Károly
Sikora Attila
Hoch Petra
Fritz János
Szakonyi Viktor
Pier Attila
Czulák Tamás
Pokoly Ildikó